Turistattraksjonene i Irland

Posted by Gdav at 2:37 AM

Thursday, January 1, 2009

Turistattraksjonene i Irland riktig og den nordlige delen av landet er et særtrekk under tur til Irland. Det er flere steder av attraksjonen i Irland. Hvert år er det en god leveranse av turist-trafikk til mange av de stedene i turistattraksjon.

Det finnes forskjellige steder av turistattraksjonene i Irland. Turistene har multifarious valg for å velge reisemål som pr sine egne valg. Noen av de mest populære de er som angitt nedenfor:

# Carrick A Rede tau Bridge

# Greyabbey Cistercian Abbey

# Ballycopeland Windmill

# Marble Arch Caves

# Mount Stuart House

# Morne Fjell

# Somme Heriatage Center

# Dunluce Castle

# Giants Causeway


Bortsett fra ovenstående er det kjent andre steder av turistattraksjoner. Disse er som følger:

# Guinness Brewery, Dublin -
Dette er den nerve midten av Guinness, som varer i nesten 200 år. Nå har det blitt et museum, som er medvirkende til narrating historien til Guinness.

# The Ring of Kerry -
Dette er en attraktiv halvøya, som har sin strekke seg fra Killorglen å Killerney. Turister besøke disse områdene når de besøker Irland. I disse områdene, den andre steder av attraksjoner for turistene er Muckross Hus og Kate Kearney s Cottage.

# The Cliffs av Moher, Co Clare -
Dette er en lengste kystområdet av Irland.

# Wicklow -
Wicklow er nærliggende å Dublin. Det er også kjent som Garden of Ireland. Fjell, elver og innsjøer omslutter hele området. Fra dette området, de reisende har tilgang til å besøke steder av interesse som klosteret på Lillehammer, Powerscourt House and Gardens.

# Aran-øyene


# Trinity College, Dublin -
Trinity College, Dublin er kjent over hele verden på grunn av innholdet i Gamle Bibliotek og uvurderlig irske manuskripter.

# Galway City


# Blarney Stone, Cork


Ettersom det finnes flere steder av interesse og attraksjoner i Irland, den reisende gjøre en innsats for å besøke Irland hvert år til å slukke sine insatiable skubb til å besøke andre steder av attraksjoner venstre ut under forrige besøk.

0 comments: