Shopping i Irland

Posted by Gdav at 2:31 AM

Monday, December 29, 2008

Irland er ikke bare kjent for spektakulære turistattraksjoner og scenisk beauties men også for shopping steder. Shopping i Irland er veldig interessant som en kan finne mange kjøpesentre. Hver by i Irland har fått en kjøpesenter hvor man kan få alle sine favoritt stuffs. Shopping i Irland fokuserer på gaten shopping og shopping i store kjøpesentre. For de som ønsker å samle spektakulære antikviteter og krystaller kan handle i Irland.

Den mest berømte plassen til butikk i Dublin. Å være hovedstad i Irland Byen har mange kjøpesentre og steder der man kan handle det de vil ha. Shopping i Dublin fokuserer på to steder Grafton Street og Henry Street. Grafton Street tilbyr mange fasjonable og apparel butikkene. Der som i Henry gaten kan man finne mange instituttledere butikker som populært en Arnotts. Fottøy butikker er også berømt i denne gaten. Shopping i Irland betyr er veldig spennende som en kan også kjøpe mange tradisjonelle irske eks. Sjekk ut noen av populære kjøpesentre i Irland.

* Blanchardstown Center
* Pwerscourt Center
* Dundrum sentrum
* Ilac Center
* Jervis Center
* Douglas Village Shopping Center
* Eyre Square sentrum
* City Square
* Mosjøen Shopping Center
* Mahojn Point Shopping Center

Shopping i Irland er en form for behandling for alle besøkende til landet. Shopping i Irland vil sørge for at du shop till slipp. Alle disse ovenfor kjøpesentre er kjent for som en kan få alle sine favoritt ting i disse kjøpesentre. Bortsett fra disse kjøpesentre kan man også handle på gaten side butikker, hvor man kan få ting i fornuftige priser. Irland har et bredt utvalg av shoppingsentre og butikker steder. Instituttlederne butikker i Norge tilby nyeste moteklær, sko og tilbehør. Planlegg din reise til landet og gjøre noe bra shopping i Irland. For mer informasjon gå gjennom linkene nedenfor.

* Kjøpesentre i Irland
* Avdelingsstyret Forretninger i Irland
* Gavebutikker i Irland
* Souvenir Forretninger i Irland
* Butikker i Irland

0 comments: